Wat wij doen | Adoptics

Wat wij doen

Gebruiker centraal

Gebruiker centraal

De digitale wereld ontwikkelt razend snel. Ook organisaties digitaliseren steeds meer. Een prettige en functionele digitale werkplek is dan onmisbaar. Een (nieuwe) digitale werkomgeving wordt meestal vanuit de techniek aangevlogen, maar het draait om meer dan alleen het omzetten van de 'knop'. Het betekent vaak een nieuwe manier van werken voor de organisatie en de medewerkers. Een onderschatte, maar essentiële factor voor het slagen van digitale veranderingen.

En veranderen gaat niet vanzelf, maar vraagt om begeleiding. Dat is precies wat wij doen bij Adoptics. Bij ons staat de gebruiker centraal. 

Communicatie bij adoptie

Communicatie bij adoptie

Veranderingen in organisaties zijn spannend en medewerkers hebben hier vaak moeite mee. Het betekent dat dingen anders gaan dan dat ze gewend zijn. Iets nieuws leren vraagt tijd, energie en begeleiding. Communicatie is ontzettend belangrijk voor de gebruikersadoptie van een (nieuwe) digitale werkplek en gaat verder dan alleen informeren over de verandering. Met communicatie wil je medewerkers ondersteunen, betrekken en verbinden zodat de nieuwe manier van werken van iedereen wordt. 

Adoptics heeft een programma waarin wij samen met de organisatie aan de slag gaan om medewerkers te betrekken bij de verandering en te begeleiden bij het eigen maken van hun (nieuwe) digitale werkplek. 

Trainen en coachen

Trainen en coachen

Leren door te doen geeft nog altijd het beste resultaat. Of nog beter, je leert optimaal door anderen te leren wat je zelf hebt geleerd. De kern van ons adoptieprogramma is dan ook gebaseerd op het zelfkrachtig maken van de organisatie en de medewerker door de inzet van ambassadeurs. Wij begeleiden door het geven van trainingen, workshops en coaching-on-the-job.

Meer info of gewoon even kennismaken?

Dat kan! Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact op.