Synigo Pulse: een platform voor sociaal intranet & digitale werkplek. Een bevlogen en vooruitstrevend bedrijf waar we keer op keer prettig mee samenwerken. Synigo Pulse verzorgt de online omgeving en Adoptics begeleidt de implementatie en adoptie. Adoptics werkt nauw samen met Synigo Pulse, hierdoor kennen wij hun product door en door en sluit onze aanpak goed aan.

 

Als techniek zeg maar niet jouw ding is, bieden de ICT-diensten van Cloudstekker uitkomst. In samenwerking met Cloudstekker ondersteunt en adviseert Adoptics organisaties over samenwerken in de cloud.

 

WilroffReitsma biedt een antwoord op de ‘digitale transformatie’ waar bedrijven momenteel doorheen gaan of bedrijven die nog aan deze reis moeten beginnen. In samenwerking met WilroffReitsma begeleidt Adoptics deze organisaties op hun ‘reis’ naar efficiënter werken en beter communiceren.

 

Met OneDesk Mobile biedt Lemontree een gepersonaliseerde, zeer veilige en informatieve werkplek. Samen met Lemontree ondersteunt Adoptics organisaties bij de adoptie naar een modern werkplekconcept. Hierin hanteren wij een praktische aanpak waarin techniek, communicatie en de gebruikersbehoeften centraal staan. Zodat iedereen leuker en beter kan (samen)werken.


Relevante, begrijpelijke content en vindbare documenten. Essentieel voor de adoptie van je digitale werkplek. Het proces van het opzetten, inrichten en implementeren van een interne kennisbank kent Lift van A tot Z. In samenwerking met Lift begeleidt Adoptics organisaties om te komen tot een communicatieportal waar medewerkers blij van worden.

NDI levert ICT-diensten aan zakelijke klanten in de Randstad. In samenwerking met NDI ondersteunt en adviseert Adoptics organisaties over samenwerken in de cloud.

 

Sibi is hét digitale employee experience platform dat medewerkers verbindt, informeert en betrekt bij jouw zorgorganisatie. Samen met Sibi ondersteunt Adoptics zorgorganisaties met het behoud van zorgprofessionals door hen voorop te stellen en oprechte aandacht te geven. Van onboarding tot offboarding tot engagement en sociaal intranet.

 


Iris Intranet: hét sociale intranet dat samenwerking, communicatie en kennisdeling in je organisatie gemakkelijk maakt. Samen met Iris begeleidt Adoptics organisaties met de implementatie en adoptie van een modern, interactief sociaal intranet waar collega’s zich thuis voelen.

 

Een platform waar je kennis kunt opdoen, delen én maken met vakgenoten. Het netwerk komt bijeen via netwerklunches, vakinhoudelijke workshops en kennisbijeenkomsten. Adoptics is kennispartner. Daarnaast is Doreen boegbeeld voor het expertisegebied Middelen & Sociale Media.

 

Een vrouwennetwerk dat maandelijks bij elkaar komt voor een inhoudelijke lezing, bedrijfsbezoek of (sportieve) activiteit. Gezelligheid, afgewisseld met inhoud. Doreen is een van de Sjieke leden.

Communicatiebureau De Walvis organiseert bijeenkomsten op het gebied van intranet en andere vormen van online verbinding. Voorbeelden zijn het Nationaal Congres Online Verbinding en Hét Nationaal Intranetsymposium. Doreen en Chris treden regelmatig op als spreker tijdens deze bijeenkomsten.

 

Het netwerk voor strategisch communicatieprofessionals in Oost-Nederland. Een platform waar inspiratie, casuïstiek en kennis wordt gedeeld. Leden van het netwerk, waaronder Doreen, ontmoeten elkaar online op een besloten LinkedInpagina en offline tijdens netwerkbijeenkomsten.