Vijf jaar Adoptics!

Vandaag vieren we een mijlpaal in de geschiedenis van Adoptics – ons vijfjarig jubileum. Het is een moment om terug te kijken op onze reis, onze prestaties te vieren en vooruit te kijken naar wat de toekomst voor ons in petto heeft. In de afgelopen vijf jaar hebben we als team samengewerkt, obstakels overwonnen en Adoptics zien groeien op manieren die we nooit hadden kunnen voorspellen.

Toen we vijf jaar geleden begonnen, was Adoptics slechts een idee – een visie om adoptie als dienstverlening neer te zetten. Met vastberadenheid en passie hebben we onze eerste stappen gezet. We stonden voor talloze uitdagingen. Van het opstarten van een bedrijf naast een baan in loondienst, het vinden van de juiste aanpak tot teruggeworpen worden op enkel online tools door COVID-19. Maar doorzettingsvermogen en een diepgaand geloof in ons doel hebben ons altijd gemotiveerd.

Kloof overbruggen
We zagen een kloof tussen de potentie van digitale werkomgevingen en de daadwerkelijke implementatie ervan in organisaties. Want digitale veranderingen draaien niet alleen om technologie, maar óók – of misschien wel juist – om mensen. Ons doel was duidelijk: we wilden organisaties helpen deze kloof te overbruggen door hen te begeleiden bij het benutten en omarmen van de mogelijkheden die een digitale werkplek biedt. Onze aanpak is dan ook gericht op het veranderaspect en omvat zowel communicatie, scholing, als borging.

Samen groeien
Als netwerkorganisatie hebben wij de afgelopen jaren gebouwd aan een enthousiast team met veel ervaring in de praktijk. Onze kennis op het gebied van communicatie, adoptie, technologie én content maakt dat wij dé combi in huis hebben om de menselijke kant van digitale veranderingen op de werkvloer optimaal te begeleiden. Door samen te werken, elkaar te inspireren en van elkaar te leren, zijn we als bedrijf letterlijk en figuurlijk gegroeid.

Dankjewel
Maar genoeg over ons! Deze digitale jubileumviering is ook een eerbetoon aan onze opdrachtgevers en partners. We kijken met trots terug op de mooie opdrachten waarin wij met hen hebben mogen samenwerken. Zonder hun vertrouwen zouden we niet zijn waar we vandaag staan. Als dank konden zij meedoen aan onze jubileumactie waarmee zij een inspirerende rondvlucht voor 2 personen konden winnen.

Tromgeroffel, alsjeblieft! De winnaar van onze jubileumactie is bekend…

Gefeliciteerd…! Bereid je voor op een reis door de wolken.
Voordat we ons klaarmaken om op te stijgen, willen we iedereen bedanken die deel heeft genomen aan onze jubileumactie. We hebben genoten van jullie enthousiasme en mooie woorden.

Een blik vooruit
Terwijl Maike de lucht in zweeft, vertegenwoordigt haar vlucht ook een symbolische reis naar de toekomst voor Adoptics. Net zoals ze hoger en verder gaat, zo kijken we ook naar de toekomst. Vol verwachting, plezier en een flinke dosis avontuur!

Reis je mee?